Stuga med sjöutsikt på Småländska höglandet.

Helrenoverad stuga på bondgård med härlig utsikt över sjön Solgen! Boende med hög standard, 3 rum och kök, 69 m2, 4+2 bäddar. Härliga omgivningar för vandring, cykling, fågelskådning, bär-, svampplockning. Vi säljer fiskekort för Solgen. Uthyres veckovis året runt.

6 pers, 69 m2, 100 m sjö, diskmaskin, tvättmaskin, braskamin, Husdjur tillåtet.

 

Mu, nöff, kuckeliku, buzz-buzz, mjau & hej: Välkommen till Villa Vilan!

Djuren på gården och dina värdar Stefanie och Nils ser fram emot ditt besök. På charmiga Villa Vilan bor du i ett ljust, stort och mysigt rum med eget badrum. På frukostbordet finns det bl.a. ägg, honung och stenugnsbakat bröd från gården. Jacuzzi och bastu skänker välbehag i dubbelpack. I närheten ligger det komfortabla semesterhuset Ekkulle.

Frukost och sängkläder/handdukar ingår.  jacuzzi, bastu.

 

Trolska stugor – med utsikt över sjön.

Blev du kär i sjölandskapet öster om Vättern? Stanna då ett tag och njut… Hos Trolska finns tre stugor med vacker sjöutsikt som hyrs ut per dag, vecka eller månad. Välj mellan Smedjan och Vishusboden – båda med 6 bäddar (4+2) – eller Lillstugan med 3 bäddar (2+1). Stugorna ligger högt och bjuder på panorama över sjön Bunn. I hyran ingår en roddbåt, motor kan bokas till. Har ni lust att fiska köper ni ett fiskekort hos oss.

6+6+3 pers, roddbåt ingår vid hyra

Sågbacken – Stuga på Småländska landsbygden med närhet till allt.

En stuga som ligger mitt på det Småländska höglandet med närhet till både skog och natur. Vill man ta ett svalkande dopp är det bara ett par kilometer till kommunens bästa badvatten. Närmaste stad ligger blott 10km bort, och erbjuder allt från mataffär och bank till aktiviteter för hela familjen, som till exempel ett äventyrsbad och Boda Borg.

5 pers, 100 m2, 2 km till sjö, diskmaskin, Ej Husdjur

Sällegården-Bo på Lantgård & Upplev Astrid Lindgrens Småland

Gården är inbäddad i grönska och husen är Småländskt röda med vita knutar. Här finns Eriks Hus 6 bäddar och Tyras Stuga 5 bäddar. Barnen har många aktiviteter att göra här. Gunga i de stora ekarna, klappa smådjuren, fiska eller ro med båten.

6+5 pers, 75 m2, kakelugn, stor altan 40 m2, diskmaskin, tvättmaskin, Ej Husdjur.

<  1, 2, 3, 4 >